Derfor skal du vælge os som din professionelle mediepartner

Flotte billeder er afgørende, når du gerne vil optimere salget af dit produkt. Vi gør en forskel for dig, der ønsker at sælge eller udleje din feriebolig i Sydfrankrig. Og for dig, der har andre produkter, du gerne vil have bedre præsenteret på din hjemmeside eller webshop. Endelig er vi det rette valg for dig, der ønsker at få designet en hjemmeside fra bunden.

”Vores service – din frihed”

Læs mereKontakt os

Vores Services

Billedmateriale – bolig- og øvrig produktpræsentation:

Vi tilbyder fantastiske og unikke billeder, der i høj grad bidrager til, at understøtte salget (eller udlejning) af din bolig, lejlighed eller feriebolig. Vi har forskellige pakker til boligpræsentation, afhængig af, om du kun ønsker still- og stemningsbilleder, om du gerne vil tilføje område- og aftenbilleder eller går med både billeder og videopræsentation. Priser for boligpræsentation ligger fra 199€. Kontakt os for priser på øvrig produktpræsentation.

Almindelige stillbilleder

Enhver præsentation vil indeholde gode udtryksfulde indendørs og udendørs stillbilleder, der fanger de bedste vinkler på din bolig eller dit produkt. Ofte vil det være denne type billeder, der udgør hovedparten af det visuelle udtryk i din bolig- eller produktpræsentation.

Stemningsbilleder

Her finder vi det, der er helt særligt ved netop din bolig eller dit produkt – de unikke træk, stemninger, detaljer og atmosfære. Via disse billeder formidles boligens særlige charme eller produktets væsentligste betydning.

Områdebilleder (boligpræsentationer)

Beliggenheden og nærmiljøet er ofte meget væsentlige salgsargumenter ved salg eller udlejning af en bolig – særligt i Sydfrankrig. Også byen, dens særlige kendetegn og omkringliggende seværdigheder er afgørende for helhedsindtrykket.

Aftenbilleder (boligpræsentationer)

Det er muligt at tilføre en ekstra vinkel og særlig stemning i præsentationen af din bolig med vores aftenbilleder. De giver en yderligere dimension i din boligpræsentationen og er oplagte at bruge som ekstra blikfang.

Videoprodukter

Med videosekvenser som supplement til billeder og tekst bliver budskabet ofte endnu mere tydeligt. Dermed kommer boligens muligheder langt bedre frem. Gode videosekvenser har en særdeles effektfuld virkning, og netop din præsentation adskiller sig fra mængden.

Almindelige stillbilleder

Enhver præsentation vil indeholde gode udtryksfulde indendørs og udendørs stillbilleder, der fanger de bedste vinkler på din bolig eller lejebolig.

Stemningsbilleder

Her finder vi det, der er helt særligt ved netop din bolig eller dit produkt – de unikke træk, stemninger, detaljer og atmosfære.

Områdebilleder

Beliggenheden og nærmiljøet er ofte meget væsentlige salgsargumenter ved salg eller udlejning af en bolig – særligt i Sydfrankrig.

Aftenbilleder

Det er muligt at tilføre en ekstra vinkel og særlig stemning i præsentationen af din bolig med vores aftenbilleder.

  • Tillæg for områdebilleder: aftales individuelt
  • Tillæg for aftenbilleder, op til 5 billeder: 49€ + transport

Transport, når lokationen ligger mere en 20 km. fra vores bopæl er 0,60€ pr. kørt km beregnet fra Limoux til dækning af brændstof, afgifter og tidsforbrug til kørsel

Website design – enkelt og brugervenligt:

En hjemmeside har næsten altid til formål at sælge et produkt, en ydelse, en oplevelse, et budskab etc. Der kan være stor forskel på, hvilken kompleksitet der egner sig bedst til netop dit projekt, og vi giver professionel rådgivning, så vi sammen finder den løsning, der er bedst for dig.

Single-page hjemmeside

Dette er en god løsning hvis du vil kickstarte en kampagne, præsentere et produkt eller en begivenhed. En single-page hjemmeside egner sig bedst til præcise enkle budskaber.
Det karateristiske ved denne type hjemmeside er, at al information findes på den samme side. Man “scroller” sig ned gennem informationen.

Hjemmeside med flere undersider

Den klassiske hjemmeside med flere sider, hvor man navigerer rundt på siderne ved hjælp af en menu. Denne type hjemmeside egner sig godt til et mere komplekst og omfangsrigt indhold med flere elementer (fx tilmeldings- eller betalingsmodul). Du kan også vælge denne type, hvis du har behov for at beskrive dine produkter / ydelser i dybden.

Webshop

Her er der fokus på at sælge et eller flere produkter, ydelser eller digitale produkter. En webshop kan fint stå alene med et minimum af information, men nogle gange er det en god idé at kombinere din webshop med en klassisk hjemmeside eller en Single-page hjemmeside. På denne måde har du mulighed for beskrive din virksomhed eller forening.

Blog

Hvis du vil starte som “Blogger”, skrive om emner, der interesserer dine læsere, eller hvis du vil engagere besøgende på din eksisterende hjemmeside, kan en blog være en løsning. Her har dine besøgende mulighed for at kommentere dine blog-indlæg.

Vi bruger værktøjer der sikrer kort tid fra idé til færdigt webdesign. Samtidig er alle hjemmesider responsive, hvilket betyder at de er tilpasset til PC, Tablet og Smartphone.

Vi benytter udelukkende WordPress til udvikling af vores kunders hjemmesider. WordPress er den mest udbredte platform til hjemmesider. Det er et standard produkt, som tusindvis af webdesignere bruger verden over.
Med WordPress kan du selv tilføje og vedligeholde informationen på din hjemmeside. Du er ikke længere bundet til en bestemt udvikler eller webdesigner.

Andre services fra Sud-Solutions

Hold ferie når du holder ferie

Kontakt os også, hvis du søger hjælp til at håndtere alt det praktiske i forbindelse med din feriebolig i Sydfrankrig (Lorgues og omkringliggende byer), fx services i forbindelse med nyerhvervelse af bolig, ved udlejning og helt generelle services mm. Klik her.

Skønne Provence - en fantastisk ramme for din næste event

Stor fest, mindre privat sammenkomst, firmaevent, vinevent eller… Forestil dig at holde din næste event – stor som lille – i fantastiske rammer i skønne Provence og overlad alt det praktiske til os. Klik her.

Din værdi med os som partner

Gode billeder ”sælger”

Vi leverer professionelle visuelle præsentationer, der sælger. Udtryksfulde og velkomponerede billeder gør det lettere for dig at sælge dit produkt. Om du vil sælge din bolig eller leje den ud. Om du har en virksomhed eller webshop med et fysisk produkt. Om det er en forening, der vil sælge oplevelser eller abonnementer eller noget helt andet, så har det visuelle udtryk stor betydning for, at du kan opnå dine mål. Du ejer selvfølgelig de billeder, du køber hos os.

Tekster med klarhed, komik eller kant

Vi kan hjælpe med fængende tekster til din hjemmeside, brochure eller øvrige salgsplatforme. Vi sørger for, at tekstform og indhold matcher det specifikke formål. Til dig, der foretrækker selv at skrive dine egne tekster, kan vi give dig konstruktiv feedback og råd til at optimere dit produkt.

Web design med mening

Vi er garant for, at indholdet på din hjemmeside er optimeret til visning på såvel pc, tablet som smartphone. Uanset, om det er en almindelig hjemmeside, en webshop eller en blog, følger vi principperne enkelhed og brugervenlighed. Alle hjemmesider designes i WordPress, der gør det let for jer selv at vedligeholde og opdatere indhold. Vi følger standarder for moderne og fremtidssikret webdesign, herunder høj datasikkerhed (SSL certifikat)

Kontakt os

Sud-Solutions
11300 Limoux
+33 (0) 673 650 213
France